+35
°
C
High:+41
Low:+23
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
ΑρχικήΚοινωνίαΠολιτικήΔΙΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΤΣΑ

ΔΙΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΤΣΑ

Δημοσιευτηκε στις

spot_img

Βγήκαν μαχαίρια μεταξύ Χαλκια-Παπαγιάννη

Ευχαριστημένη η δημοτική αρχή-Δυσαρεστημένη η αντιπολίτευση 
Ένα νέο επεισόδιο είχαμε στα τοπικά του Δήμου Κασσάνδρας μετά την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλου Πέτσα στο νομό Χαλκιδικής. Τον Αναπληρωτή Υπουργό συνάντησε η Δήμαρχος Κασσάνδρας στην έδρα της Αντιπεριφέρειας στον Πολύγυρο όπου είχε καλεστεί. Η κα Χαλκιά μετά την παρουσία της και την συνάντηση της είχε δηλώσει τα ακόλουθα:
✔Διπλή χαρά η σημερινή με την επίσκεψη στο νομό, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα,
ο οποίος μας άκουσε προσεκτικά όσο βρισκόταν στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και έδειξε ότι κατανοεί τα προβλήματα που υπάρχουν στη Χαλκιδική. Δεσμεύτηκε δε, να επισκεφτεί εκ νέου το νομό σε ένα μήνα από σήμερα και να βρεθεί κοντά στους δήμους ώστε να εξεταστούν επιμέρους θέματα των ΟΤΑ της Χαλκιδικής και με περισσότερες λεπτομέρειες.
Εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε πλάνο έργων κι έχουμε κάνει την ιεράρχησή μας στα κατεπείγοντα θέματα προς επίλυση.
🔴Το είπαμε και το κάναμε πράξη για τα σχολεία μας και τα παιδιά μας.
‼Οι μαθητές του δήμου Κασσάνδρας δικαιούνται να έχουν πρόσβαση σε ένα ασφαλές και καλαίσθητο περιβάλλον για την εκπαιδευτική διαδικασία.
Η ένταξη του Έργου Συντήρησης των σχολείων και πρόσβασης ΑμεΑ στο Α. Τρίτσης, με προϋπολογισμό πάνω από 1 εκατ. ευρώ, είναι για εμάς τρανή απόδειξη σκληρής δουλειάς και παράλληλα τιμή για όλους τους συνεργάτες του δήμου που δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Τα παιδιά μας είναι το ΑΥΡΙΟ του τόπου και τα άτομα που έχουν κινητικά ή άλλα προβλήματα, πρέπει και θα είναι κοντά μας σε όλες τις δραστηριότητες και όσο περνάει από το χέρι μας, ακόμη περισσότερο.
Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην ευχαριστήσω δημόσια και το Υπουργείο Εσωτερικών και ιδιαιτέρως τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών Stelios Petsas που αφουγκράζεται καθ’ όπως φαίνεται τις ανάγκες και τις προτεραιότητές μας.
Από την άλλη ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Κασσάνδρας Κώστας Παπαγιάννης, με δηλώσεις του επιτέθηκε προς την Δήμαρχο αναφέροντας τα ακόλουθα:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αντί συγνώμης η δήμαρχος για την πολιτική της ανυπαρξία , για τις μηδενικές χρηματοδοτήσεις , προκειμένου να δικαιολογήσει το τίποτα , αποφάσισε τώρα να υποτιμήσει και το νοητικό μας επίπεδο. Ανακοίνωσε 1.000.000€ , για συντηρήσεις των σχολείων και για προσβάσεις ΑΜΕΑ ,μέσα από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν αντιλαμβάνεται , ότι με όσα εμφανίζει βαθαίνει την κρίση εμπιστοσύνης απέναντί της. Χρήματα για τις συντηρήσεις των σχολείων , στέλνει το κράτος κάθε χρόνο και σε όλους τους δήμους της Ελλάδας.Μόλις τελείωσαν τα χρήματα της προηγούμενης χρηματοδότησης.ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ασημαντότητα του τίποτα , δεν μπορεί να σας δώσει πολιτικά οφέλη αλλά αντίθετα αναδεικνύετε την αδυναμία σας . Εάν λοιπόν , κουραστήκατε τόσο πολύ για να ευχαριστείτε με τόση έμφαση τους συνεργάτες σας , για να πάρετε αυτό που παίρνει όλη η Ελλάδα , τότε καταλαβαίνουμε γιατί δεν παίρνετε απολύτως τίποτα από χρηματοδοτήσεις . Ευχαριστείστε και για τις λειτουργικές επιχορηγήσεις που στέλνει το κράτος στα σχολεία.ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ και συγχρόνως ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ , γιατί μας δουλεύουν όλοι οι άλλοι . Γιατί μας έχουν καταντήσει τον κακόμοιρο , το φουκαρά της παρέας και μας πετάνε ψίχουλα , και ΕΜΕΙΣ τους ευχαριστούμε.

Προσφατα αρθρα

Άνθρακες ο θυσαυρός στον Δήμο Αλμωπίας…

Πολύ είναι η "πολιτική σκόνη " που σηκώθηκε στην Αλμωπία, εξαιτίας της εμπλοκής της...

Πρόστιμο…

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.250€, στις 5 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ....

Στην τελική φάση οι προετοιμασίες για την υποδοχή του ήρωα Κων/νου Τσιτιρίδη στην γενέτειρά του την Κρύα Βρύση!

Σύσκεψη με θέμα την υποδοχή των λειψάνων του ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ., Κωνσταντίνου Τσιτιρίδη στην...

Συνεδριάζει η Δημοτική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Καλείστε να συμμετέχετε στην τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής η οποία θα...

Παρομοια αρθρα

Άνθρακες ο θυσαυρός στον Δήμο Αλμωπίας…

Πολύ είναι η "πολιτική σκόνη " που σηκώθηκε στην Αλμωπία, εξαιτίας της εμπλοκής της...

Πρόστιμο…

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.250€, στις 5 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ....

Στην τελική φάση οι προετοιμασίες για την υποδοχή του ήρωα Κων/νου Τσιτιρίδη στην γενέτειρά του την Κρύα Βρύση!

Σύσκεψη με θέμα την υποδοχή των λειψάνων του ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ., Κωνσταντίνου Τσιτιρίδη στην...